Lån til hvad du vil

  • Bliv forsikret mod arbejdsløshed.
  • Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde.
  • Høj kundetilfredshed
  • Få et sikkerhedsnet til gavn for både dig og dine nærmeste.
Ansøg om lån (Det er uforpligtende og tager 5 min)
Lånet, du kan tilpasse undervejs

Går du og drømmer om at forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller udleve en gammel drøm - og vil du samtidig gerne beskytte din økonomi, hvis du mister dit job? Så er det et TrygLån, du har brug for. Et TrygLån giver dig op til 100.000 kroner, du kan bruge som du vil. Og samtidig får du en forsikring, der dækker dine afdrag, hvis du mister jobbet og står uden arbejde.

Forsikringen dækker op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse, hvis du skulle miste dit job.

Spørg os og få bedre råd

Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig. Det er også vigtigt, at din økonomi hænger godt sammen. Så hvis vores kreditvurdering viser, at et andet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dig det i stedet for. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Læg et grundigt budget, der kan holde

Går du og drømmer om at forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller udleve en gammel drøm - og vil du samtidig gerne beskytte din økonomi, hvis du mister dit job? Så er det et TrygLån, du har brug for. Et TrygLån giver dig op til 100.000 kroner, du kan bruge som du vil. Og samtidig får du en forsikring, der dækker dine afdrag, hvis du mister jobbet og står uden arbejde. Forsikringen dækker op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse, hvis du skulle miste dit job.