Ofte stillede spørgsmål

Er der risiko forbundet med at låne penge hos D|E|R Privat Finans?
Svaret er nej. Vi udbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Og når vi vurderer din ansøgning, overvejer vi grundigt, om det er forsvarligt at låne dig penge med fokus på, at lånet ikke bringer dig i en ustabil økonomisk situation.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.

Hvad bliver min rente?
Vi foretager en individuel kreditvurdering baseret på din ansøgning. Her fastlægger vi din rente og dit lånebeløb.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til, og vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet.

Har I nogle gode råd om økonomi?
Før du beslutter dig for at låne, anbefaler vi, at du læser nogle få gode råd om økonomi. Se her.

Hvordan ansøger jeg?
Når du har udfyldt formularen, foretager vi en kreditvurdering. Herefter kan du forvente svar inden for 1 time i vores åbningstid. Ring til os, hvis du har brug for hjælp - vi er her fra kl. 8 til 22 alle ugens dage på telefon 70 70 24 24.

Hvordan bliver lånet udbetalt?
Når du har skrevet under på låneaftalen med NemID, og vi har godkendt din ansøgning, overfører vi pengene direkte til din konto – samme dag eller senest dagen efter, lånet er godkendt. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med digital signatur, kan vi sende en fysisk kontrakt, som skal underskrives og returneres.

Hvordan underskriver jeg med NemID?
Vi sender dig en e-mail med et link til den elektroniske underskrift. Herefter logger du ind med dit NemID og får adgang til låneaftalen. Nu kan du godkende den og gemme en kopi af den. Når du har godkendt den, får vi den underskrevne aftale retur, og vi kan udbetale dine penge.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene på din konto den dag, du godkender lånet – eller senest dagen efter.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Inden for 1 time i vores åbningstid.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Svaret kommer enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Ankenævn
Er du ikke tilfreds med vores håndtering af dit lån, kan du klage til Ankenævnet for Finanseringsselskaber. Det er oprettet af organisationerne Finans og Leasing, Dansk Kredit Råd og Forbrugerrådet.
Ankenævn for Finansieringsselskaber er et privat ankenævn, som er godkendt af erhvervs- og vækstministeren med virkning fra 1. januar 2015.
Ankenævnet for Finansieringsselskaber behandler forbrugerklager over “fritstående” lån, dvs. lån der ved udstedelse ikke er knyttet til en genstand.
Formålet med klagebehandlingen er primært at finde en forligsmæssig løsning af sagen. Kun i de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, bliver sagen behandlet og afgjort af ankenævnet.
Ankenævnet består af en nævnsformand, som er dommer, samt et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser.

For mere information og kontakt, besøg http://www.finansanke.dk/